Ons verhaal

Stap binnen bij Karakter Campers waar vakmanschap een vrouwelijke touch krijgt. Als gepassioneerde vrouwelijke makers met een scherp oog voor detail bouwen wij graag campers die buiten de gebaande paden gaan. Wij vinden het heerlijk om met jou te sparren en te horen welke ideeën en wensen je hebt. Vervolgens bijten wij ons hier in vast en gaan we in de interieurdesign wereld op zoek naar de materialen die jouw camper die ‘one of a kind’ uitstraling geven. Beide zijn we gek op het bedenken van creatieve eyecatchers en dat laten we dan ook heel graag terugkomen in iedere camper.

De start van Karakter Campers begon ooit klein. Nog niet wetende dat dit onze nieuwe passie zou worden. We waren op zoek naar een camper en konden niet vinden wat we wilden. Fabriekscampers boden niet de warmte die we zochten. Dus besloten we maar om het zelf te doen. We wilden van standaard naar uniek. En wat bleek; hier waren veel meer mensen naar op zoek. Onze missie werd toen simpel: campers creëren met karakter.

Bij Karakter Campers vormen we een krachtig duo, ieder met onze eigen expertise. Marte is de bouwer, de technische kracht achter elke camper. Of het nu gaat om de installatie van het elektrische systeem, de opbouw van meubels of het fijne houtwerk, Marte zet haar vakmanschap in om ervoor te zorgen dat jouw camper niet alleen mooi, maar ook functioneel is.

Guus is degene die alles eromheen regelt en zich vol passie richt op de creatieve kant. Als de ondernemende geest binnen ons team houdt Guus het overzicht, onderhoudt zij het contact met klanten en zorgt ervoor dat elk project soepel verloopt. Daarnaast brengt ze haar liefde voor interieurontwerp tot leven door creatieve, stijlvolle inrichtingen te bedenken die jouw camper een unieke uitstraling geven.

Met een oog voor interieurontwerp en een passie voor stijlvolle, unieke inrichtingen, zoeken we samen naar de materialen en ontwerpen die jouw camper een warme en persoonlijke uitstraling geven. Van kleurenpaletten tot texturen, we vinden samen altijd een manier om creativiteit en comfort samen te brengen. Samen zorgen we ervoor dat jouw camper niet alleen technisch goed in elkaar zit, maar ook een plek wordt waar je je direct thuis voelt. Vakmanschap, creativiteit en persoonlijke aandacht komen samen in elke camper die we bouwen.